singura soluție: propria evoluție

După ce ne-am întâlnit cu mai mult de 1oooo de oameni, am concluzionat că suntem de-acord cu aceast gând în proporție de 99,ceva%, un mic procent preferând o revoluție (”Lipsește o literă!”, “Dar nu mai bine facem o revoluție?”, “N-avem timp de evoluție.”), iar un și mai mic procent dorind să nu accepte ideea că ar fi nevoie de o soluție (”Pentru ce?”)

Cine să evolueze? Unii au afirmat că mai ales “alții!” ar trebui să evolueze, căci alții sunt de vină pentru tot. Însă, de când am aplicat procesul “Românii Sunt Frumoși”, am observat că mulți înțelegem cu timpul că nu ei, alții, ci noi avem de evoluat, iar un noi nu evoluează fără ca fiecare eu în parte să evolueze cu intenție.

De ce să evolueze? “Dar mie mi-e bine așa, ce mă interesează de alții?”, “Le am pe ale mele, ce-mi trebuie și problemele altora?”. Un răspuns posibil ar fi că noi, fiecare-n parte, putem evolua singuri până la un anumit punct, din care este necesară completarea celorlalți. Însă e nevoie de deschidere pentru un noi general, să ne dorim să ne fie bine împreună și separat, dar și să acționăm conform celor rostite, predicate.

Când să evolueze? Acum e ideal.

După cum știm, evoluția începe unde se termină zona de confort, iar din această zonă așteptăm să fim scoși sau decidem să ieșim, rezultatul fiind determinat de genetică, astre, chimie, fizică, soundtrack, karma, oameni, noi.

Ne-au trebuit 5 ani pentru a putea ajunge să punem această întrebare oamenilor: ”Cum putem evolua?”. Am discutat cu mulți în acești 5 ani, dar niciodată nu ne-am gândit să punem principala întrebare derivată din pancarta pe care o purtam. Probabil nu eram suficient de evoluați pentru această interogație.

În 2o17, am înțeles și-am început să interogăm lumea pe acest subiect într-un mod direct, să aflăm ce cred ei despre metodele prin care putem evolua, iar răspunsurile există în vorbă și-n faptă, necsară fiind întrebarea. Așadar, ce ne ajută se evoluăm?

Mai jos găsim răspunsuri la-ntrebările “Cum putem evolua?” și “Ce ne face să rezistăm?” adunate din stradă, om cu om.

Ridicându-ne nivelul vibrațional.

Restabilind ierarhia valorilor.

Trecând de la conștiința egotică la cea de grup.

Insistând ca noi și toți cei cu care interacționăm să respecte legea.

Neresemnându-ne și ieșind din zona de confort.

Informați, deschiși la minte, spirit viu.

Să fim mai deschiși la punctul de vedere al celorlalți, rămânând obiectivi și tratând fără ură subiectele.

Educație, însușirea unui set de valori care să facă din individ conștient de valoarea lui A Fi!

Trebuie să filtrăm informațiile, luăm informațiile din mai multe surse.
Trezirea conștiinței proprii, evoluția individuală.

Evoluăm prin vigilență și unitate.

Evoluăm împreună trezindu-ne părinții la realitate.

Evoluția începe la nivelul individual; acum este prezentă prin creșterea exponențială a spiritului civic, odată cu dorința de informare.

Dacă vrei să schimbi lumea, începe cu tine însuți! (Ghandi)

Prin acțiunile de zi cu zi, de exemplu explicându-le civilizația și normalitatea.

Leave a Comment